SterkePC.nl | De site voor zeer sterke Panasonic Toughbooks

Offical Panasonic partner
Dragon Media Group BV.
Klokhoek 12
3833 GX Leusden

Tel:    033-4948915
Fax:    033-4948921
info@mobielepc.nl
www.mobielepc.nl

Panasonic Toughbook

Draagtas voor de Panasonic Toughbook CF-U1

Compacte draagtas voor de Panasonic CF-U1 uitgevoerd in slijtvast Cordura. Compleet met een 4 punts draagharnas. De tas is aan de onderzijde voorzien van een elastieken handgreep om het invoeren van data op het touchscreen te vereenvoudigen. Er is een bevestigingsoog om een vangsnoer voor de pen aan vast te zetten. Er zijn tassen beschikbaar voor alle uitvoeringen van de CF-U1 (met en zonder scanner).

Vraag meer informatie aan »

Draagtas voor de Panasonic Toughbook CF-19

Ontwikkeld voor de professional die onder alle omstandigheden de tablet-pc / notebook zowel comfortabel moet kunnen dragen alsmede direct bij de hand moet hebben. De Tas voor de CF-19 is naast een afneembaar , 4 punts draagharnas , ook voorzien van een handgreep (dus als tas draagbaar). Een afneembare zonneklep zorgt ervoor dat ook bij werkomstandigheden met veel lichtinval het scherm goed afgelezen kan worden. Het draagharnas maakt het mogelijk de CF-19 op de buik te dragen en geeft op deze wijze een nieuwe invulling aan het woord mobiele werkplek. Uiteraard is ook deze tas voorzien van bevestiging voor een vangsnoer t.b.v de pen. Toepassingen waarvoor deze tas al jaren wordt gebruikt zijn b.v. Nutsbedrijven, inventarisatie van bomen, groenverzorging, ongediertebestrijding.

Vraag meer informatie aan »

© 2020 | Dragon Media Group BV, Leusden

Panasonic Toughbook Panasonic Toughbook Contact Panasonic Toughbook Dealer Panasonic Toughbook Video's DMG Panasonic Toughbook Nieuws Toughbook CF-52 Toughbook CF-30 Toughbook CF-19 Toughbook H1 Medische PC Dragon Media Group Robuuste laptop Rugged notebook